Som verdens største private utdanningsselskap tilbyr EF Education First en rekke ulike utdanningsprogrammer i utlandet. Vi har over 45 års erfaring, og våre mange ulike programmer består av blant annet språkkurs, studier i utlandet, språkreiser og utveksling. Vår visjon er å rive ned barrierer i språk, geografi og kulturer, og vi er stolte av å kunne være en ekslusiv partner av Erasmus Student Network. Vi kan tilby Erasmusstudenter og alle, både nåværende og tidligere, medlemmer av ESN Molde 5% rabatt på alle språkprogrammer som i minimum to uker. I tillegg til dette gir vi deg én måned gratis online engelskopplæring.

Hvis du deltar på et av EFs språkkurs så kan du lære et språk raskt og effektivt, samtidig som du opplever en spennende kultur i utlandet. Fransk i Paris, engelsk i Cambridge, og kinesisk i Beijing – dette er bare noen eksempler på de mange destinasjonene og språkene som EF tilbyr. Har du planer om å studere i utlandet så er en deltakelse på et språkkurs en perfekt måte å bli sikker i det lokale språket før semesteret begynner. Eventuelt om du bare har lyst til å oppleve en spennende destinasjon, samtidig som du lærer et språk. Våre kurs er fleksible, har oppstart hver uke gjennom hele sesongen, og kan tilpasses dine behov.

Benytt sjansen til å studere i utlandet med EF, og du kan velge et av våre studieprogrammer som varer fra 6 til 11 måneder. Vi gir deg muligheten til å kombinere akademiske studier og språkopplæring, ved en av EFs mange globale destinasjoner. Uansett hvor du ønsker å dra, og hvilket program du velger, så kan du stole på EFs faglige tyngde som verdens største private utdanningsorganisasjon.

Les mer om vårt samarbeid og tilbud her: www.ef.no/pg